SACRED SPACE


Elke heling komt vanuit oneindigheid....

Welkom

Visie

Wie ben ik?

VolleMaan ritueel

Reading

Healing

Massages

Rituelen en ceremonies

Cursussen

Referenties

Contact

 

Referenties

Op deze pagina kun je de ervaringen van mijn cliënten lezen.

"In (de) handen van Eliane ervaar ik telkens opnieuw een heerlijke helderheid. Wie ze is als mens staat gelijk aan wie ze is in haar werk. Met zoveel humor en altijd een glimlach laat ze zoveel meer dimensies zien van wie ik ben en wie we zijn met elkaar. Kleurrijk en diepmenselijk zegt ze in alles wat ze doet: 'Kijk dit is wie je bent'. Nooit veroordelend, altijd Transparent en zooo afgestemd." (Christel Janssen, Kauai Hawaii)

"Eliane is heel bekwaam in haar vak en staat met beide benen op de grond. Liefdevol en integer gaat ze aan de slag. Haar massages vind ik heerlijk. Die werken door op verschillende lagen, zodat je weer goed in je lichaam en geest zit." (Sandrien)

"Eliane is voor mij een vrouw die een absolute betrouwbaarheid weerspiegeld vanwege haar compassie, haar diepe innerlijke levenswijsheid, haar eerlijkheid, haar helderheid en haar liefde. Haar wijsheid verworven door een absoluut kijken naa en doorgronden van haar eigen innerlijke wereld alsmede haar sjamanistische ervaring maakt dat ze een platvorm van veiligheid is voor mij om als mens te ZIJN, me te laten zien en zijn in mijn kwetsbaarheid, in mijn twijfels, angsten en levensvragen, maar zeker ook in mijn plezier en humor. Eliane werkt daar op een intens integere en helende manier mee. Haar sjamanistische healingen en haar massages zijn de vorm waarin dat in haar werk naar buiten komt. Haar healingen zijn diep, wijs en helend, en gelukkig heb ik ook vaak veel plezier met haar daarin!! Tijdens haar behandelingen wordt het kern "probleem" van dat moment bewust gemaakt middels een gesprek en wordt er tijdens de healing bewust mee gewerkt zodat transformatie kan plaatsvinden. Met diep massagewerk ondersteund ze ook nog dit proces door het fysieke deel van het "probleem" ook aan te spreken, bewust te maken, los te masseren en mee te helpen te transformeren. Zo worden echt alle lagen van mijn zijn helemaal aangeraakt, bewust gemaakt en in beweging gebracht tot healing. Eliane en haar werk raken mij en doen fundamenteel iets met mij." ( Frédérique Groutars)

"Wat een bijzondere behandeling, ik had geen verwachtingen maar alle eerdere ervaringen werden overtroffen bij deze massage. Massage is eigenlijk te klein omschreven, het was mijn lichaam dat door diverse technieken in een diepe ontspanning werd gebracht maar ook in mijn wezen werden dingen bewogen. Ondanks dat ik me vaak in India me heb laten masseren, weliswaar in een toeristische omgeving, had ik nu echt het gevoel alsof ik meegenomen werd naar een oude Indianen stam. De verschillende technieken voelde soms magisch! En dat voor een nuchter mens als ik. Van te voren wordt er gepraat over wat er speelt, dit kan lichamelijk zijn of mentaal. Ook werd er op mijn persoonlijkheid een heerlijk geurende olie gemaakt. Mijn favoriete geuren zoals mandarijn en sandelhout bleken daar onder andere in te zitten, ik gebruik deze dagelijks en voel echt een weldaad dan. Eliane is door haar persoonlijkheid en ervaring zeer goed in het aanvoelen van de energie van de ander en werkt onder andere met haar handen als een kanaal om te kunnen helen. Na de behandeling merkte ik, na een paar dagen, dat ik me opeens lichter en prettiger begon te voelen. In eerste instantie kwam er blijkbaar toch nog wat gevoelens los die uit mijn systeem moesten verdwijnen. Tijdens de behandeling krijg je ook meer inzicht in jezelf. Ik ben heel enthousiast!" (Juliette Cremers)

"Your treatment brought deep painless release of old tensions and resistances through your magical and heartfelt touch. I felt completely relaxed and whole in my body and my soulspace. Thank you so much." (Dipl.Psych.Marion Aechter-Droege)

"Dankzij de sterk intuïtieve en praktische begeleiding c.q werkwijze waarop Eliane van Dijk haar kennis over het "medicijnwiel" "de 4 inzichten" overgedragen heeft, heb ik kennis kunnen/leren maken met de taal/signalen van mijn intuïtie. Het was, en is, fascinerend om te ontdekken welke kwaliteiten ik/we belichamen. Werken met, en uitwerken van het Medicijnwiel gaat aan de vorm voorbij, het heeft mijn leven op zijn kop gezet, balans gebracht, en het contact met de natuur weer bewust laten beleven. Met grote dank aan de Laika, en allen die de inzichten ondersteunen, leven, en doorgeven." (Ralph Franken/ondernemer)

"O ja Eliane, je zou nog van me horen over de veranderingen na de behandeling. Het is nu een maand na dato, dus hier komen mijn bevindingen. Ik had al een tijd ontstekingen in m'n tandvlees en hoe secuur ik dit ook aanpakte, het bleef maar terugkomen. Die ontsteking verdween een dag na je behandeling en is weggebleven. Ook de trekking in m'n mond (alsof iemand je kaken uit elkaar trekt) is verdwenen. Jij hebt een hele pijnlijke plek op m'n rug aangepakt. Het was alsof er ooit een speer ofzo door m'n Hart gestoken was(etc etc) en bij m'n rug uitkwam. Die herinnering is totaal uitgewist, pijn, alles is weg. Het voelt rustig, prettig." (Thérése van Paridon)

"Lieve Eliane, De massage die ik bij jou heb ondergaan heeft op de een of andere bijzondere wijze me verlost van enkele onrust punten in mijn leven. Het lijkt erop dat na deze massage letterlijk enkele punten waar ik mee stoeide van mijn schouders zijn gevallen. Los van dat het een bijzondere aangename massage was doet het meer voor me maar dat is denk ik voor ieder weer een eigen verrassing. Lieve groeten en dank." (Frederique Pronck-Winckers)

" Een consult bij Eliane ervaar ik als een diepgaande innerlijke reis. Met zorg, aandacht en warmte is ze in afstemming met wat er in het moment gevraagd wordt. Ik kan het iedereen aanraden om deze reis zelf te ervaren. " (Don van Dort)

"Alsof je bij een oude, wijze,indiaanse vrouw de tent binnen stapt. Zo voelde mijn gesprekken bij Eliane. Nu is ze niet oud en en is ze geen Indiaanse maar ik kreeg wel sterk dat gevoel bij haar. Heel wijs kan ze op haar authentieke manier je dingen teruggeven, die je inzicht geven en is ze een kundig en ervaren healer. Ze is een mooi mens die werkt vanuit haar hart." (Ludo)

"Een week na de healing die ik heb mogen ontvangen merk ik duidelijk dat er energieën getransformeerd zijn. Zonder voorbereiding of vraag onderging ik de behandeling. Eliane stemde zich af op mijn energie en toen kon zij van alles voelen wat mij bezig hield. Had ik vroeger altijd moeite met het loslaten van een bepaald onderwerp. Eliane beschreef haar visualisatie van mijn voorouders en het proces van reiniging en bevrijding. Na deze healing, welke op dit vlak diepgaande reiniging teweeg bracht kan ik zeggen dat het me al gelukt is een stap te zetten die ik jaren voor me uit schoof. Ik ben dankbaar en blij met deze ervaring en kan een behandeling bij Eliane echt aanraden. Tip voor een prachtig vriendinnenkado! " (Halina)

" Twee jaar geleden werd ik in een veeleisende werksituatie hard geconfronteerd met oude emotionele blokkades. Ik kwam toen in contact met een met raadgever die me introduceerde in een groep waarin een familieopstelling werd gedaan. In die groep viel de naam van Eliane als iemand die op haar eigen manier goed raad weet met mensen die vastzitten. Heel benieuwd ben ik toen min of meer op de bonnefooi naar Eliane gegaan. Ik merkte dat ik direct werd begrepen: mijn dagelijkse grote schrik voor uitsluiting - en de afmatting die daar het gevolg van is - werden door Eliane merkbaar begrepen en meegevoeld. De gesprekken met me, die heel natuurlijk doorgaan bij de massages die er op gericht zijn om blokkades op te heffen om zo ruimte te maken voor wie je bent, zijn altijd weer opnieuw heel verlichtend. Zowel figuurlijk als letterlijk: ik ben na afloop wijzer en voel me fysiek lichter en krachtiger. Eilane heeft een hoge gevoeligheid die heel bijzonder is. Ik wil anderen die ook zoekende zijn naar rust en balans die ervaring graag aanbevelen." (Man die anoniem wil blijven)

"Je behandeling was heerlijk! Ik merk dat er van alles gaande is en dat ik me op het pad van het licht richt. Niet gemakkelijk want ik krijg tegenwind maar het voelt goed.(Vera Breukers)

"I have never met anybody with such strong capacity to transform my tension and pain through her own body. Your hands went straight to the parts that were painfull and tensed, and that I wasn't even aware of. I feel so relieved and so much lighter now. I am deeply impressed! (Lisa R., sound & energy healer, USA)

"Bij onze klanten, voornamelijk in de workshops vrouw-zijn en maskers en man-zijn en maskers, komt het geregeld voor dat de mensen niet uit hun hoofd en naar hun lichaam komen. Allerhande technieken hebben we dan geprobeerd maar er zit echt iets voor dat het niet mogelijk maakt. Met heel veel vertrouwen en wetende dat het effect heeft sturen we dan door naar Eliane en kunnen dan vaak na 1 of 2 bijeenkomsten bij haar weer door. De mensen zijn heel enthousiast en onder de indruk van de mooie reis die ze hebben gemaakt. Hartelijke dank! " (www.Quantum-Leap.nl)

"Hoi, Elianne, Ik wil je bedanken voor je behandelingen de afgelopen jaren die me zowel lichamelijk en geestelijk heel goed hebben geholpen om te worden zoals ik nu ben. Veel liefs. (Lei Philippen)

"Ieder behandeling van jou, Eliane is weldoend. Ik ontdek steeds weer nieuwe stukjes van mezelf. En dankzij jou liefdevolle werk kom ik weer dichter bij mijzelf." (Els Verheijen)

"Elianne is echt heel goed, de behandelingen zijn zeer ontspannend en zeer relaxed, zij voelt aan waar ze moet zijn met de massage en ook de massage is zeer liefdevol en fijn. Soms doet ze allerlei rituelen wat een sjamaan doet. Ze neemt ook de tijd voor je en doet alles heel relaxed en dat is heerlijk!! Het is echt de moeite waard, en je krijgt echt waar voor je geld!!! Elianne is een schat van een vrouw en probeert je echt te helpen en heeft een goed luisterend oor." (Door Smulders)