SACRED SPACE


Elke heling komt vanuit oneindigheid....

Welkom

Visie

Wie ben ik?

VolleMaan ritueel

Reading

Healing

Massages

Cursussen

Rituelen en ceremonies

Referenties

Contact

 

Wie ben ik?

Hallo! Ik ben Eliane.


Van mijn moeder, die schoonheidsspecialiste is, leerde ik al jong van alles over massages. Ik was echter altijd al meer ge´nteresseerd in schoonheid van binnenuit, de schoonheid van de ziel. In eerste instantie wilde ik hier dan ook niet echt iets mee.
Vanuit mijn zoektocht naar mezelf en naar het antwoord op een aantal wezenlijke levensvragen, heb ik allerlei leerwegen onderzocht en ervaren. Toen werd het steeds boeiender: er ontstond van binnenuit een steeds holistischer wereld- en mensbeeld.
Ik volgde cursussen en opleidingen in healing (werken in het energieveld), reading ( via de Hawaiian School of reading and Healing)), familie-opstellingen (methode om de invloed van het systemisch veld op je welzijn en functioneren tot een harmonie te brengen) en ik ben ingewijd in de helingtradities van de Inca sjamanen.
Dit laatste was voor mij een echt thuiskomen. De Inca zienswijze brengt voor mij alles waar het om gaat in energiewerk en heling duidelijk in kaart. Het is oeroud, maar helemaal van deze tijd, omdat het ons herinnert en weer verbindt met dat wat wij verloren hebben. Het brengt ons terug naar onze oorsprong, op dit punt in de evolutie, dus terug, maar verder.
De afgelopen 20 jaar heb ik me allerlei vormen van massage eigengemaakt (voetreflexologie, acupressuur, holistic pulsing, lomi lomi, en als verrijkende toevoeging aromatherapie.
Het liefst werk ik, vanuit de vraag of behoefte waar iemand mee komt, vanuit mijn intu´tie en gevoel met de werkvorm die zich aandient als meest passend op dat moment.
Je vraag kan klein en eenvoudig zijn (b.v. meer ontspanning) of heel wezenlijk (last van angst, of; wat moet ik met mijn leven?).